fbpx

Tietosuoja ja evästeet

Asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjä

Ranua-Revontuli Oy 
Rovaniementie 29
97700 Ranua

info@ranuarevontuli.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka ovat tarpeen liiketoimintamme harjoittamiseen.

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään toimittaja- ja asiakassuhteidemme hoitamiseen. Tietoja voidaan käyttää myös esimerkiksi kohdennettuun tiedottamiseen, suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin tai muihin näihin rinnastettaviin toimiin. Tämän lisäksi saatamme käsitellä henkilötietojasi tuotteidemme ja toimintamme kehittämiseen liittyen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Organisaatio ja asema
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Osoite

Rekisterissä voi olla myös muita yllämainittuihin tietoihin rinnastettavia tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavia tietoja kerätään pääsääntöisesti henkilöltä itseltään. Lisäksi tietoja voidaan kerätä yleisesti saatavilla olevista lähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä ja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti ulkopuolisille. Rekisterinpitäjä voi ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin sopimusjärjestelyin taataan, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

Säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin tarpeellista rekisterissä määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi ja sovellettavien lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi. Voit myös pyytää henkilötietojesi päivittämistä tai poistamista. Sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä selosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, tai joiden säilyttämistä laki edellyttää, ei kuitenkaan voida poistaa. Ota yhteyttä: info@ranuarevontuli.fi.

Evästeet

Keräämme verkkopalveluidemme käytöstä tietoa evästeiden (”cookies”) avulla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka evästeitä käyttävä verkkosivusto tallettaa selaimellesi vieraillessasi kyseisellä verkkosivustolla.

Evästeiden käyttö

Evästeet mahdollistavat verkkosivujemme kävijöiden seurannan, tilastoinnin, verkkopalveluidemme parantamisen ja viestinnän kohdentamisen.

Käytämme Google Analytics’iä verkkosivujen käytön seurantaan ja tilastointiin. Tietoa kerätään esimerkiksi vierailijoiden määrästä, selaimista ja päätelaitteista (mukaan lukien laitteen IP-osoite) ja verkkosivuilla käytetystä ajasta.

Kolmansien osapuolien evästeet

Verkkosivuston omien evästeiden lisäksi sivusto voi asettaa ns. kolmannen osapuolen evästeitä esimerkiksi Google Analyticsiltä tai Facebookilta. Vain kunkin evästeen omistava sivusto voi lukea ja käyttää evästettä.

Kolmansien osapuolien evästeiden avulla voimme kohdentaa sivustollamme vierailleille kävijöille sisältöä muissa viestintäkanavissa, kuten Facebookissa.

Evästeiden poistaminen

Voit hallita evästeitäsi selainkohtaisesti. Halutessasi voit tyhjentää evästeet tai poistaa ne kokonaan käytöstä käyttämäsi selaimen asetuksissa.