fbpx

Palvelemme verkkokaupassa. Tervetuloa!

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Sopimuksesta

Nämä tilaus- ja toimitussehdot koskevat Ranua-Revontuli Oy:n verkkokauppaa (”Verkkokauppa”). Ranua-Revontuli Oy, Rovaniementie 29, 97700, Ranua, Y-tunnus 1092022-2.

Kun tilaat Verkkokaupasta, nämä ehdot muodostavat sopimuksen sinun ja Verkkokaupan välille. Sitoudut antamaan tiedot oikein.

Verkkokaupalla on harkintansa mukaan oikeus evätä Asiakkaan rekisteröityminen Verkkokauppaan, sulkea asiakkaan käyttäjätunnus tai kieltäytyä toimittamasta tilausta.

Verkkokaupasta tilaaminen

Verkkokaupasta tilataan siirtämällä tuote ostoskoriin ja maksamalla tilaus.

Tilauksesi vahvistetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

Hinnat

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat voivat poiketa myymälän hinnoista. Tilaukseen sovelletaan verkkokaupassa tilattaessa näkyvillä ollutta hintaa.

Maksutavat ja -ehdot

Katso maksutavat täältä.

Toimitukset

Katso toimitustavat, -ajat ja -kulut täältä.

Tilauksen peruminen, palauttaminen ja reklamaatiot

Voit perua kokonaisen tilauksesi, kunnes se on otettu keräilyyn. Perumisen voit tehdä soittamalla asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina.

Verkkokaupassa myydyt tuotteet ovat elintarvikkeita, joten toimitetuilla tuotteilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §). 

Vialliset tuotteet korvataan pääsääntöisesti toimittamalla vastaava tuote tilalle. Virheen todentaminen voi edellyttää, että alkuperäinen tuote toimitetaan takaisin tarkastettavaksi. 

Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä viipymättä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta asiakaspalveluumme (info@ranuarevontuli.fi). Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, toimituksesta on tehtävä välittömästi reklamaatio myös kuljetusyhtiölle.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Tätä dokumenttia on päivitetty viimeksi 8.8.2020