-
Viinit
Virvatulet Lakkaviini (50 cl)
Keltainen, hienovaraisen makea viini. Tuoksu arktinen ja metsäinen.
Sopii aperitiiviksi sekä jälkiruoka- ja seurusteluviiniksi.
-
-
Viinit
Virvatulet Mustikkaviini, kuiva
Miellyttävän pehmeä, runsaan mustikkainen punaviini. Sopii sekä seurusteluviiniksi että ruokajuomaksi liharuokien kanssa.
-
Viinit
Virvatulet Mustikkaviini, puolimakea
Miellyttävän pehmeähapponen, runsaan mustikkainen viini. Sopii sekä seurusteluviiniksi että ruokajuomaksi liharuokien kanssa.
-
Viinit
Virvatulet Puolukkaviini, kuiva
Miellyttävä happoinen, runsaan puolukkainen punaviini. Sopii sekä seurusteluviiniksi että ruokajuomaksi liha- tai grilliruokien kanssa.
-
Viinit
Virvatulet Puolukkaviini, puolimakea
Miellyttävä happoinen, runsaan puolukkainen punaviini. Sopii sekä seurusteluviiniksi että ruokajuomaksi liha- tai grilliruokien kanssa.
-
Viinit
Virvatulet Raparperiviini, kuiva
Pehmeän hapokas, tuore valkoviini. Tuoksu raikas. Sopii tarjoiltavaksi kalaruokien ja juustojen kanssa. Erinomainen seurustelujuomaksi tai booliin.
-
Viinit
Virvatulet Raparperiviini, puolimakea
Pehmeän hapokas, tuore valkoviini. Tuoksu raikas. Sopii tarjoiltavaksi kalaruokien ja juustojen kanssa. Erinomainen seurustelujuomaksi tai booliin.
-
Viinit
Virvatulet Variksenmarjaviini
Punainen, puolimakea, pehmeähappoinen punaviini. Maku muistuttaa rypäleviinin makua. Erinomainen ruoka- ja seurusteluviini. Sopii erityisesti riistaruuille.
Viinit
Aitoja makuja ja aromeja Lapin luonnosta käsin poimituista marjoista. Viinien valmistuksessa ei ole käytetty väri- eikä aromiaineita.
Viinien maku on parhaimmillaan +18 – 20 asteisena. Viinien kannattaa antaa hengittää avaamisen ainakin puoli tuntia, jotta aromit pääsevät oikeuksiinsa.
Näytetään kaikki 9 tulosta